Suureksi F1-faniksi tunnustautunut Jose Mourinho ylisti upealla tavalla Niki Laudan muistoa: "Hän merkitsi paljon"

Jalkapallon huippuvalmentaja Jose Mourinho ylisti Monacon osakilpailun alla hiljattain menehtynyttä F1-legenda Niki Laudaa upealla tavalla.

Portugalilaisluotsi Mourinho on seuraamassa Monacon kisaviikonloppua paikan päällä. Suurena F1-fanina tunnettu Mourinho osoitti upealla tavalla kunnioitustaan hiljattain edesmenneelle Niki Laudalle.

– Voitte vain kuvitella, mitä Niki Lauda merkitsi minun ikäiselleni kaverille, joka rakastaa F1:siä ja minun sukupolvelleni. Hän on kuolematon sukupolvelta sukupolvelle, mutta meille tuo ajanjakso oli isoin F1:ssä. Hän merkitsi meille paljon, Mourinho ylistää Laudaa Sky Sportsille.

70-vuotiaana menehtynyt Lauda viihtyi F1-radoilla pitkään kilpauransa jälkeen ja oli vakiokasvo varikkosuoralla kaudesta toiseen. Myös Mourinho ehti tavata idolinsa Laudan.

– Tapasin hänet muutaman kerran. Se oli etuoikeus, ja oli kunnia puhua hänen kanssaan. Tulemme muistamaan hänet yhtenä parhaista. Paras tapa kunnioittaa häntä on pitää upea viikonloppu täällä, Mourinho jatkaa.

Tänä viikonloppuna Mourinho nautti F1-maailmasta täysin siemauksin, mutta portugalilainen janoaa jo takaisin töihin jalkapallon pariin.

– Nautin tästä, mutta on myönnettävä, että kaipaan jalkapalloa. Tämä on hämmästyttävä viikonloppu. Tulin tänne ystävieni kanssa. Osa talleista kutsui minut paikalle, koska tietävät minun olevan suuri fani.

Lue myös:

    Uusimmat