Susijengin pitkäaikainen luottopelaaja päättää uransa

Yli 100 A-maaottelua pelannut ja pitkän ammattilaisuran koripalloilijana tehnyt Gerald Lee Junior lopettaa pelaajauransa, Koripalloliitto kertoo verkkosivuillaan.

Menneellä kaudella hän pelasi Israelin pääsarjassa, mutta purki sopimuksensa jo tammikuussa. Suurin syy lopettamiseen ovat alaraajavaivat, jotka vaikeuttivat Leen, 31, viime aikojen pelaamista.

–  Viime kaudella oli vaikea aloittaa pelit ja treenit, sillä kesti niin kauan päästä pisteeseen, jossa ei tuntenut kipua. Loukkaantumisia ja kremppoja oli todella paljon enkä päässyt kunnolla vauhtiin, kun olin niin paljon sivussa, Lee kertoi.

–  Olen ollut viimeisen vajaan neljän vuoden aikana neljästi leikkauspöydällä. Pohdin urani jatkoa vielä tämän vuoden ensimmäisen puoliskon, mutta päädyin lopulta tähän ratkaisuun.

Uudenkaupungin Korihaiden kasvatti pelasi urallaan muun muassa Yhdysvaltojen yliopistoliiga NCAA:ssa, Ranskassa, Espanjassa, Montenegrossa ja Romaniassa. Suomen maajoukkuetta hän edusti yksissä MM-kilpailuissa ja neljissä EM-kilpailuissa.

Lue myös:

    Uusimmat