Susanna Laine sai hurmaavan läksiäislahjan Puoli Seitsemän -ohjelman tiimiltä – ei saatu mahtumaan studioon

10:39
Susanna Laine paljastaa hakeneensa lukion jälkeen laulajaksi Savonlinnan oopperajuhlille: "Minussa on aina ollut sellaista pohjalaista yritteliäisyyttä"

Susanna Laine häkeltyi lahjasta. 

Susanna Laine on tähdittänyt kuusi vuotta Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmaa. Perjantaina (30.10.) hän juonsi viimeisen lähetyksensä ohjelmassa. 

– Mua on jännittänyt yhtä paljon viimeksi silloin, kun juonsin ensimmäisen kerran lähetystä, Laine totesi jakson alussa. 

Ohjelman tuotantotiimi ja hänen kollegansa Mikko Kekäläinen olivat järjestäneet Laineelle erilaisia yllätyksiä. Ennen lähetystä hänelle oli kerrottu ainoastaan, että vieraana on näyttelijä Anu Sinisalo

Jaksoon oli suunniteltu osio, jossa Laineen pitää kuulustella Sinisaloa. Laineen yllätykseksi osat vaihtuivat ja Sinisalo ryhtyi  kuulustelemaan Lainetta, joka paljasti muun muassa lempiherkkunsa - dallaspullan ja sulatetun jäätelön sekoituksen. 

Laineen viimeinen lähetys sai myös arvoisensa loppuhuipennuksen.

Kekäläinen totesi, että juontajakollegalle on luvassa läksiäislahja, joka ei mahdu studioon. Laine katsoi herkistyneen hämmentyneenä juontajapariaan. 

Yllätykseksi laulaja Diandra esitti bändin kanssa Let it Sunshine in -kappaleen. Herkkyyttä tilanteeseen loi lavan screenillä pyörivä video, jossa näytettiin Laineen hetkiä Puoli Seitsemän -ohjelmasta kuuden vuoden ajalta. 

– Moi ihana Susanna. Me halutaan kaikki kiittää sua näistä vuosista, jolloin oot jakanut meille kaikille sun iloa ja kauneutta sekä valovoimaa. Koska olet Suomen virallinen Miss Sunshine, niin me halutaan kiittää sua tämän biisin sanoin,  Diandra totesi esityksen alussa. 

Mikko Kekäläisen aisaparina nähdään tästä edes Ella Kanninen. Hän tekee ohjelmaan paluun. 

Laine kirjoitti ennen viimeistä lähetystään Instagramissa, että jää kaipaamaan erityisesti juontajakollegaansa. 

– Kekäläinen! Mun tulee eniten ikävä sinua. Susta on vuosien saatossa tullut mun elämän yksi merkittävimmistä ihmisistä, ystävistäni. Jokaisena aamuna on ollut hieno lähteä töihin, koska olen päässyt sun kanssa seikkailuun. Ollaan koettu niin paljon unohtumattomia hetkiä ja saavutettu jotain mitä ei uskallettu edes haaveilla.  Laine kirjoitti julkaisemaansa Instagram-päivitykseen. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja