Susanna Laine poseeraa meikittömänä – luonnollinen look ihastuttaa: "Näytät, että nainen voi olla upea myös ilman meikkiä ja filttereitä"

Juonipaljastuksia! Susanna Laineen esittämä hahmo saapuu Pihlajakadulle turvapaikan toivossa – katso ensimmäinen kohtaus! 1:15
Muistatko miten Susanna Laineen esittämä Marika Honkanen saapui Pihlajakadulle? Katso kohtaus!

Susanna Laineen luonnollinen tyyli sai ylistystä somessa.

Ex-Salkkarit-tähti, juontaja Susanna Laine jakoi Instagram-tililleen kuvaparin, jossa hän poseeraa ilman meikkiä hiukset vapaasti auki. Juontaja hehkuttaa postauksensa yhteydessä syksyn mukanaan tuomia projekteja ja kyselee someseuraajiltaan harrastusvinkkejä.

– Ihanaa, elokuu ja työt alkaa. Odotan innolla jo kaikkia uusia projekteja ja tekisi mieli keksiä joku uusi harrastus minkä voi huoletta syyskuussa lopettaa, hän kirjoittaa.

– Onko sinulla joku hyvä täky? Uppopallo, tennis, espanjan alkeet? Kiinnostaa kuulla mitä teette vapaa-ajalla, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laineen postauksen kommenttikenttään on kertynyt ehdotuksia mitä erilaisimmista harrastuksista. Yksi ehdottaa puukontekokurssia, toinen moottoripyöräilyä ja kolmas rintaliivikurssia, jossa tehdään omat liivit kaarituista lähtien.

Osa seuraajista on kiinnittänyt huomionsa Laineen luonnolliseen lookiin.

– Oot kyllä hemmetin upea nainen, yksi kirjoittaa.

– Kiitos Susanna rehellisestä kuvasta. Näytät, että nainen voi olla upea myös ilman meikkiä ja filttereitä, toinen kommentoi.

– Vähintääkin yhtä kaunis meikittömänä tai jopa kauniimpi, kolmas veistelee.

Laine esitti Marika Honkasta Salatut elämät -sarjassa vuodesta 2021 kevääseen 2022 saakka. Hän teki ensiesiintymisensä kyseisessä sarjassa jo vuonna 2006. Keväällä hänet nähtiin Nelosen Farmi Suomi -ohjelman juontajana.


Lue myös:

    Uusimmat