Susanna Laine muistelee lapsuutensa jouluaattoa hauskalla kuvalla: "Tältä näyttää suomalainen puhdasverinen kauhu"

Puoli seitsemän -ohjelman jättänyt Susanna Laine hyppää Salkkareihin – paljastaa videolla, miksi päätti lähteä mukaan suosikkisarjaan 1:15
Katso yllä olevalta videolta, kuinka Laine päätyi mukaan Salkkareihin!

Salkkareihin kiinnitetty Susanna Laine julkaisi Instagramissa hauskan lapsuuskuvan. 

Salkkareihin kiinnitetty juontaja Susanna Laine ilostutti Instagram-seuraajiaan hauskalla lapsuuskuvalla. Kuvaan on taltioitu alle kouluikäisen Susannan ja joulupukin kohtaaminen.  

– Tältä näyttää suomalainen puhdasverinen kauhu. Eipä ihme! Laine kirjoittaa. 

Kommenteissa ihmetelläänkin sitä, miten ennen vanhaan joulupukit näyttivät niin pelottavilta, että lapset joutuivat pelkäämään pukin vierailua. 

– Kyllä nyt järkyttää nähdä, miten kammottavalta näyttivät pukit ennen vanhaan. Voi meitä silloisia lapsiparkoja, eräs kommentoi. 

Laine kohautti syksyllä ilmoittaessaan, että hän oli aikeissa päättää työnsä Ylen suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontajan ja lokakuun lopussa hänet nähtiin ohjelmassa mukana viimeistä kertaa. Nyt Laine on hyppäämässä aivan erilaiseen pestiin, kuin mitä häneltä on aiemmin totuttu näkemään, sillä hän on uusi Salatut elämät -näyttelijä. 

Laine kertoo saaneensa syksyllä soiton, jossa häntä pyydettiin mukaan sarjaan. Hetken pohdinnan jälkeen hänen päätöksensä oli selvä. 

– Oli jotenkin niin houkuttava kutsuhuuto, että siihen oli vastattava. Ja nyt me ollaan täällä, Laine kertoo istuessaan Salkkareiden studiolla Helsingissä. 

Salatut elämät jää joulutauolle 18.12. mutta palaa ruutuun jälleen uusin jaksoin 4.1.2021!

Lue myös:

    Uusimmat