Surkeita uutisia Lauri Markkasesta – suomalainen joutui jättämään kentän

Koripallon NBA:ssa Chicago Bulls hävisi täpärästi vierasottelunsa Orlando Magicille. Voitto kirjattiin Orlandolle luvuin 123–119.

Bullsin suomalaistähti Lauri Markkanen ehti pelata noin 17 minuuttia ja tehdä 13 pistettä. Levypalloja Markkanen otti viisi.

Oikea olkapää alkoi vaivata Markkasta pelin ensimmäisellä jaksolla, kertoo NBC Sports -kanavan toimittaja K.  C. Johnson Twitter-tilillään.

NBC Sportsin mukaan Markkanen satutti olkapäänsä pelitilanteessa. Hän jatkoi vielä peliä vielä hetken, mutta poistui sitten kentältä tuskaisen näköisenä olkapäätään aristaen.

Markkanen palasi peliin vielä toisella jaksolla, mutta jäi myöhemmin sivuun. Bulls kertoi myöhemmin, että Markkanen oli venäyttänyt olkapäänsä.

Aiemmin tällä kaudella Markkasta kiusasi ottelussa saatu pohjevamma. Hän joutui myös olemaan sivussa seitsemästä alkukauden pelistä koronavirusaltistuksen vuoksi.

Chicago Bulls on tällä kaudella hävinnyt 13 ottelua ja voittanut 8.