Bullsille vihdoin voitto – Lauri Markkanen pääsi kentälle, vamma vaivaa edelleen

Koripallon NBA:ssa edellisessä ottelussaan pohjevamman saanut Chicago Bullsin Lauri Markkanen pääsi jälleen kentälle otteluun Washington Wizardsia vastaan. Bulls voitti keskiviikkoyönä Suomen aikaa pelatun ottelun niukasti luvuin 115–107.

Voitto oli Bullsille ensimmäinen tällä kaudella. Takana on kolme tappiota uuden päävalmentajan Billy Donovanin luotsaamana.

Markkanen oli kentällä vajaat 20 minuuttia ja teki yhdeksän pistettä. Kolmen pisteen heittoja hän yritti kahdesti onnistuen niistä toisessa. Levypalloja Markkanen otti neljä.

Bullsia seuraava NBC-kanavan urheilutoimittaja K.C. Johnson tviittasi Markkasen poistuneen kokonaan kentältä kolmannen erän alkupuolella. Johnson arvioi, että vamma alkoi vaivata Markkasta pelin ensimmäisen puoliskon lopulla.

Myöhemmin Johnson tviittasi Markkasen sanoneen pelin jälkeen, ettei hän vielä pysty ennakoimaa pelikuntoaan tulevana torstaina. Markkanen kertoi jättäneensä pelin kesken, koska ei pystynyt liikkumaan haluamallaan tavalla.

Chicagon paras pistemies oli jälleen Zach LaVine, joka takoi 23 pistettä. Peliaikaa LaVinella oli yli 38 minuuttia. Lähes yhtä pitkään Donovan peluutti 18 pistettä tehnyttä Coby Whitea.

Washingtonille eniten pisteitä keräsi Bradley Beal, jonka saldo oli 29 pistettä noin 36 minuutin peliajalla.