Surface Pro 4:n juju on kosketuskynässä – katso miten se toimii käytännössä

Microsoft esitteli eilen Surface Pro 4 -tabletin median edustajille. Laitteen toimitukset alkavat Suomessa 19. marraskuuta.

Kannettavan korvaajaksi mainostettu tabletti on kokenut lukuisia uudistuksia. Mobiilikäyttäjän kannalta suurin mielenkiinto kohdistuu päivitettyyn kosketuskynään ja uuteen näppäimistökanteen.

Kynässä on nyt toivottu magneetti, jolla sen voi kiinnittää tabletin reunaan. Edellisestä Surface Pro 3:sta tämä puuttui ja kynä oli useimmiten kateissa.

Kynä kuuluu edellisen malliversion tavoin tuotepakkaukseen ja nyt sen mukana tulee useampi vaihdettava terä. Erilaisten terien avulla kynää voi käyttää samalla periaatteella kuin tavallisia kyniä. Terävämpi pää soveltuu tarkempaan työhön. Kynän akun Microsoft lupaa kestävän vuoden päivät.

Uudistetun näppäimistökannen näpppäintuntumaa on viety asteen lähemmäs perinteisiä kannettavia. Teknavin pikatestissä tuntuma on erinomainen, vaikka osa käyttäjistä valitteli näppäinten olevan liian etäällä toisistaan etenkin kymmensormijärjestelmällä kirjoitettaessa.

Näppäimistön kosketuslevyn kokoa on kasvatettu ja herkkyyttä parannettu. Kosketuslevy tunnistaa nyt useampia sormieleitä.

Katso lisää uutuuslaitteesta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja