Mainos

Sureva äiti tekstasi kuolleen poikansa numeroon – sai yllättäen vastauksen

Carole Adler säilytti poikansa puhelinnumeron myös tämän kuoltua.

Amerikkalainen Carole Adler koki vanhemman pahimman painajaisen. Naisen 21-vuotias poika Taylor Thyfault kuoli yllättäen poliisikoulutuksen aikana.

Adler oli ollut poikansa kanssa hyvin läheinen, ja tapahtuneesta selviäminen oli vaikeaa. Adler säilytti poikansa puhelinnumeron puhelimessaan, ja tekstaili tälle päivittäin. Se auttoi Adleria selviämään, kertoo Shareably.net.

Tavallisesti viestit olivat lyhyitä: niissä saattoi lukea vain "kaipaan sinua" tai "ikävöin sinua". Eräänä erityisen vaikeana päivänä Adler kirjoitti pitkän, koskettavan viestin pojalleen.

Yllätyksekseen hän sai vastauksen.

"Luulen, etteivät viestisi mene sille, kenelle luulet niiden menevän"

Greeleyn poliisiasemalla työskentelevä Kelly Husley oli saanut uuden puhelinnumeron, joka oli Taylorin vanha numero. Mies oli saanut Adlerilta jo useita viestejä, mutta pitkään, koskettavaan viestiin hän päätti viimein vastata.

Mies kirjoitti Adlerille: "Luulen, etteivät viestisi mene sille, kenelle luulet niiden menevän". Lienee sanomattakin selvää, että Adler oli hyvin yllättynyt saatuaan vastauksen.

Husley olisi suostunut vaihtamaan numeroaan, mutta Adler toivoi, ettei hän tekisi niin. sureva äiti koki, että hänen poikansa työ jatkuu Husleyn poliisityön kautta.

Adler kirjoittelee edelleen Husleyn kanssa.

– On kuin taskussani olisi aina pieni enkeli, Husley kuvasi.

Entä, jos näen unta kuolemasta – mitä se tarkoittaa?

2:33

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja