Superpesiksessä huokaistiin helpotuksesta – myös Vimpelin Vedon koronatestitulokset negatiivisia

6:03
Videolla juttua Sotkamon Jymyn ja Vimpelin Vedon tiistain ratkaisevasta välieräottelusta.

Miesten Superpesiksen mitaliottelut aloitetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti viikonloppuna. Myös Vimpelin Vedon koronavirustestitulokset ovat osoittautuneet negatiivisiksi.

Vedon ja Sotkamon Jymyn pelaajat kävivät testeissä sen jälkeen, kun Vedon joukkueessa oli liikkunut flunssa-aaltoa. Veto ja Jymy kohtasivat tiistaina ratkaisevassa välieräottelussa.

Jymy kertoi perjantaina iltapäivällä, että sen testitulokset olivat negatiivisia. Alkuillasta varmistui myös, että Vedossa ei ole koronatapauksia.

– Tässä koronatilanteessa seurat ja Pesäpalloliitto toimivat pelikauden loppuun saakka vastuullisesti kunnioittaakseen kaikkien ihmisten terveyttä, minkä vuoksi emme jättäneet kiveäkään kääntämättä asiassa. Samalla haluan lausua kiitoksen suomalaisen terveydenhuoltojärjestelmän suuntaan. Testit toteutettiin tämän päivän aikana ja saimme tartuntatautilääkäreiltä selkeät toimintaohjeet. Samoin seurat toimivat esimerkillisen vastuullisesti ja ripeästi, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta toteaa.

Miesten Superpesiksen loppuottelussa kohtaavat Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät sekä pronssiottelussa Joensuun Maila ja Vimpelin Veto. Paras kolmesta -ottelusarjojen kaksi ensimmäistä kohtaamista pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Tarvittaessa ottelusarjoja jatketaan ensi viikon lauantaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja