Myös Sotkamon Jymy joutui koronatesteihin – Superpesiksen pronssiottelu vaakalaudalla

6:03
Videolla juttua Sotkamon Jymyn ja Vimpelin Vedon tiistain ratkaisevasta välieräottelusta.

Myös Sotkamon Jymyn pelaajat ovat käyneet koronatesteissä. Superpesiksen toiminnanjohtajan Petri Pitkärannan mukaan lauantain ensimmäinen finaaliottelu Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välillä pelataan. Sen sijaan pronssiottelun kohtalo on avoinna.

Taustalla on Vimpelin Vedon joukkueessa jylläävä flunssa-aalto. Vedon joukkueen pelaajat ovat käyneet koronatesteissä ja niiden tuloksia odotellaan parhaillaan.

Veto kohtasi tiistain ratkaisevassa välieräottelussa Sotkamon Jymyn.

Myös Jymyn pelaajat ovat käyneet testeissä.

– Kyllä se pitää paikkansa. Olemme kaikki käyneet testissä ihan varmuuden vuoksi, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen vahvistaa MTV Urheilulle.

– Tämä tuli ihan ylemmiltä tahoilta. Heti kun tällainen tieto tuli, että on varmuuden vuoksi käytävä, niin totta kai me käymme.

Komulainen toteaa, ettei Jymyn joukkueessa ole esiintynyt kenellekään oireita. 

Jymy vahvisti, että sen kaikki koronatestitulokset olivat negatiivisia.

Superpesiksen toiminnanjohtajan Petri Pitkärannan mukaan Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien lauantain ensimmäinen finaaliottelu pelataan suunnitelman mukaisesti. Kyseinen kamppailu käynnistyy Sotkamossa kello 15.

Sen sijaan Joensuun Mailan ja Vimpelin Vedon ensimmäisen pronssiottelun kohtalo on vielä arvoitus. Superpesis päättää asiasta viimeistään tänään perjantaina kello 22.

– Haluamme varmistaa, että voimme järjestää ottelutapahtuman vastuullisesti, Pitkäranta sanoo vielä kesken olevasta tilanteesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja