Superherkulliset lihapullat yllättävät koollaan ja täytteellään – näitä täytyy kokeilla!

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen päätti kokeilla hieman erilaista lihapullareseptiä.

Lihapullien ei tarvitse aina olla niitä perinteisiä suomalaisia suolalla ja mustapippurilla maustettuja suuhun sopivia palleroita. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen osoitti sen loihtimalla superherkullisia, nyrkinkokoisia lihapullia, jotka saivat lisämakua cheddartäytteestä.

– This dish got balls! Kuvittelin tehneeni jo kaiken oleellisen lihapullien osalta 12 blogissakin jaetun reseptin osalta. Kuinka väärässä olinkaan. Nyrkinkokoinen kimpale ei ollut tullut mieleenkään, Kinnunen kirjoittaa.

Tämänkertaisen ahaa-elämyksen Kinnuselle tarjosi Jamie Oliverin keittokirja Jamie's America, jossa on Jamien jenkkiturneelta kerättyjä reseptejä

– Siitä löytyi useita ruokalajeja, joista otan jatkossa vaikutteita. Ihan suoraan pöllin tämän, nyrkinkokoisten lihapullien ohjeen. Tekotapa poikkesi niin paljon normaalista, että sitä oli pakko kokeilla. Lisäksi kaapista löytyi kaikkea muuta paitsi lihaa. Lopputulos on erittäin hyvä ja olemukseltaan hauska. Yksi pulla riittää hyvin annoskooksi, kaksi on normi-ihmiselle ehdottomasti liikaa. Muokkasin reseptiä niin, että pienensin pääraaka-aineiden määrää, mutta pidin mauntuojat ennallaan. Toimi. Riisiä kylkeen. Ihan ok myös pastan, perunamuusin tai salaatin kera.

Katso herkullinen resepti Sivumaku-blogista: Nyrkinkokoiset lihapullat chilisoosissa

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat