Mainos

Supercellin farmipelin kehittäjä täräytti naisten ansiolistan kärkeen

Vuonna 2015 eniten tienanneiden joukko on ylivoimaisen miesvaltainen. Joukossa on myös erityisen paljon pelialalla työskenteleviä. Naisista eniten ansiotuloja, yli 2,2 miljoonaa euroa, sai peliyhtiö Supercellin "Game Lead" Drussila Hollanda-Grönberg.

Brasilialainen Drussila Hollanda-Grönberg on Suomen 25:nneksi eniten ansiotuloja vuonna 2015 saanut henkilö. Hänellä ei ollut vuonna 2015 pääomatuloja.

Seuraavana naisena listalla on Rose-Marie Koivisto merivalvontajärjestelmiä valmistavasta Navielektrosta. Hän tienasi 2,1 miljoonaa euroa.

Naisista eniten pääomatuloja sai viime vuonna Sanoma-omistaja Rafaela Seppälä. Hän sai 9,3 miljoonaa euroa. Seppälä sijoittui listalla 16:nneksi. 

Suurimmat ansiotulot pelialalta

Vuonna 2012 Supercelliin liittynyt Hollanda-Grönberg työskentelee yhtiön suositun farmipeli Hay Dayn parissa.

Nainen kertoo LinkedIn-profiilissaan vastaavansa muun muassa pelin päivityksistä ja pelin ansaintamallien suunnittelusta.

Hollanda-Grönberg on työskennellyt aiemmin myös muissa peliyhtiöissä. Hänen aiempiin työnantajiinsa kuuluu muun muassa saksalainen Wooga, suomalainen Rovio ja yhdysvaltalainen Digital Chocolate.

Drussila on kotoisin Brasiliasta. 

Pelialalla tienattiin vuonna 2015 suurimmat ansiotulot. Eniten ansiotuloja sai Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen, noin 12,3 miljoonaa euroa. Supercellin perustaja Mikko Kodisojan ansiotulot olivat noin 10,7 miljoonaa euroa ja pelisuunnittelija Lasse Louhennon noin 7,3 miljoonaa euroa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.