Mainos

Suosittuun matkailusivustoon lomailijoita varoittava ominaisuus: Punainen varoitusteksti paljastaa jopa hotellissa tapahtuneen raiskauksen

Suosittu matkasovellus ja -sivusto TripAdvisor saa uuden merkittävän matkailijoiden turvallisuutta parantavan ominaisuuden.

TripAdvisor on alkanut merkitä hotelleja, joissa on havaittu merkittäviä turvallisuuspuutteita sekä esimerkiksi seksuaalista häirintää. Aiheesta kertoo CNN.

Tähän mennessä kyseinen merkintä on jaettu kolmelle hotellille, jotka sijaitsevat Meksikossa. TripAdvisor ei kuitenkaan usko kyseisten yritysten olevan viimeisiä merkinnän saajia.

Merkinnän saaneen hotellin sivulla lukeekin seuraavanlainen varoitusteksti TripAdvisorilta:

"TripAdvisorin tietoon on tullut tätä yritystä koskevia hiljattaisia uutisia tai tapahtumia, joita ei välttämättä mainita profiilin arvosteluissa. Sen vuoksi kannattaakin hankkia tästä yrityksestä lisätietoja, kun teet matkasuunnitelmia."

TirpAdvisorin edustaja Brian Hoyt kertoo CNN.lle, että merkkien on tarkoitus kertoa terveys- , turvallisuus- ja syrjintäongelmista, mukaan lukien varkauksista, seksuaalisesta väkivallasta ja raiskauksista matkaa suunnittelevalle ja varaavalle asiakkaalle.

Yrityselle annettu merkintä on voimassa kolme kuukautta. TripAdvisor toivoo, että tänä aikana hotellit ja majoituspalvelut tarttuvat ongelmiin.

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.