Suosittu matkabloggaaja laihtui 13 kiloa hidastamalla elämäntahtiaan: "Suurin muutos on tapahtunut pääni sisällä"

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan suositun matkabloggaajan matkaa kohti terveellisimpiä elämäntapoja. Matkan aikana nähdään suuri muutos. 

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan bloggaaja Veera Bianca matkaa kohti terveellisimpiä elämäntapoja.​​​​​​​ 

Veera Bianca -matkablogia pitävä nainen on ajautunut tilanteeseen, jossa ylipaino on lähtenyt käsistä. Arki ei ole pelkkää skumpan kilistelyä, sillä päätetyö ja reissaaminen alkavat toden teolla painaa.

Bloggaaja päättää vihdoin tarttua härkää sarvista ja muuttaa elämäntapojaan. Projektin alussa hän painoi 148 kiloa, vyötäronympärys oli 160 senttimetriä. 

Elämäntaparemontin myötä Bianca on alkanut tehdä enenmmän ruokaa itse ja saanut uudenlaista energiaa liikunnasta. 

– Huomaan, että jos olen istunut koneella koko päivän, niin kroppaani tulee levoton fiilis. Silloin pakko lähteä lenkille, nainen kertoo Pippa Laukalle

Loppulukemat kertovat onnistuneesta projektista. Bianca on laihtunut 13,3 kiloa ja hänen vyötärönsä on kaventunut 30 senttiä. 

– Jos olisin jatkanut elämääni samalla viinimäärällä, ruualla ja unettomilla öillä, niin missä vaiheessa se olisi sitten loppunut? Tässä on ollut aika monta merkkiä siitä, että hidasta. Nyt olen hidastanut elämäntahtia ja löytänyt itseni.

– Tästä on helppo jatkaa, koska uudet elintavat ovat nyt osa arkea. Suurin muutos on tapahtunut pääni sisällä, nainen sanoo. 

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat