Suosikkisarja Rimakauhua ja rakkautta saa Suomi-version – nämä näyttelijät nähdään pääosissa

2000-luvun alun suosittu brittisarja Rimakauhua ja rakkautta saa oman Suomi-versionsa, kun siitä tehdään MTV-alkuperäissarja. 

Kulttimaineeseen nousseesta brittisarjasta Rimakauhua ja rakkautta on luvassa kotimainen MTV-alkuperäissarja. Samaistuttava draamakomedia kertoo nykypäivän kolmesta, kolmekymppisestä pariskunnasta Akusta ja Juliasta, Petestä ja Jonnasta sekä Iriksestä ja Tanelista, jotka yrittävät rakkauden, ystävyyden ja arjen haasteissa pysyä uskollisina sekä itselleen että toisilleen. 

Takana on villi nuoruus ja edessä keski-iän kriisi, eikä kukaan heistä selviä niistä helpolla. Mukaan mahtuu seksikohelluksia, itsetunto-ongelmia ja pakahduttavia onnentunteita. 

Sarjassa pääosissa nähdään muun muassa Putouksesta tutut Nicklas Pohjola, Aku Sipola, Linda Wiklund  ja Minka Kuustonen, Joonas Nordman ja Saga Sarkola. Sarjan ohjaa Ville Jankeri ja käsikirjoittaa Marika Kuortti.

Sarja on mukautettu ja modernisoitu tähän päivään ohjelman alkuperäisestä versiosta. Erityistä huomiota on kiinnitetty teknologisiin ja ympäristöllisiin muutoksiin sekä tasa-arvoiseen näkökulmaan. 

Sarjan brittiversio esitettiin Isossa-Britanniassa vuosina 1997–2003 ja Suomessa MTV3-kanavalla vuosina 2000–2003. Sarja on sittemmin saanut jatkoa uusien kausien muodossa vuonna 2016.

Rimakauhua ja rakkautta -sarja kuvataan kesän 2024 aikana, ja sitä odotetaan ensi-iltaan MTV:lle vuonna 2026.

Lue myös:

    Uusimmat