Suosikkisarja Onnela palaa uusin jaksoin C Moreen – Jaakko Saariluoma jatkaa menestyksekästä ohjaustyötään

Onnela palaa neljännen tuotantokauden jaksoin 3. joulukuuta. 

Uudella kaudella katsojien iloksi palaava Onnela-sarja kuvaa humoristisella otteella keskiluokkaisten perheiden elämää Porvoon Poutaniemessä, jossa kaikki näyttää ulkoapäin katsottuna helpolta. Vaiherikas perhearki kätkee kuitenkin sisäänsä tuhat ja yksi pienoiskonfliktia, joita vältellessä syntyy hulvattomia tilanteita.

Onnela pohjautuu Suomessakin suursuosioon nousseeseen ruotsalaisen Solsidan-draamakomediasarjaan. Suomalaisversiota on julkaistu tähän mennessä kolme tuotantokautta ja joulukuussa julkaistaan sarjan neljäs kausi, jonka ohjauksesta vastaa kahden edellisen kauden tapaan Jaakko Saariluoma

Onnelan neljännellä kaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (roolistaan Kultainen Venla -palkittuEero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia. Naapuri Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauvaan liittyvistä asioista. Antti on hautaamassa rakasta äitiään ja kokee odottamattomia tilanteita Saaran sukulaisten rientäessä tukemaan häntä.

Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aallon (Max Forsman) perhe kohtaa arvaamattomia haasteita, kun naapuriin muuttaa uusi pariskunta (Kari Heiskanen ja Annu Valonen). Aaltojen kaikki suunnitelmat eivät ole heidän mieleensä, ja naapurisodan ainekset ovat valmiina. Markus tajuaa, että on aika ottaa koti-isyys haltuun ja antaa välillä Meten toteuttaa haaveitaan.

Onnela C Moressa 3. joulukuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat