Suosikkinäyttelijällä uskomaton muodonmuutos

Näyttelijä Kirstie Alley on karistanut kiloja hurjasti.

Näyttelijänä ja koomikkona uraa luonut Kirstie Alley on pudottanut painoa rajusti viimeisen vuoden aikana. Hän sai inspiraation vuonna 2011 Yhdysvaltojen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jonka aikana hän karisti hurjat 45 kiloa tiukalla dieetillä.

Alley on saanut pidettyä painonsa kurissa vielä rajun laihdutuksen jälkeenkin. 61-vuotias näyttelijän olemus hehkui nuorekkuutta, kun hän edusti uuden The Art of Men -kirjan julkistamistilaisuudessa entistäkin hoikempana. Kirstie oli pukeutunut vartalonmyötäiseen mekkoon ja kireään jakkuun, mikä toi esiin hänen solakan vartalonsa.

Valkokankaalta tuttu kasvo teki laihduttamisesta mittavan projektin ja halusi tukea myös muita samassa tilanteessa olevia kirjoittamalla kirjan rajusta muutoksestaan. Hän oli pääosassa ironisesti painonnousuaan koskevaa ohjelmaa vuonna 2005. Lihominen oli koomikolle rankka paikka, mikä vaikutti negatiivisesti hänen sosiaaliseen elämäänsä.

– Itsetuntoni oli periaatteessa nollassa, joten oli vaikeaa kontrolloida syömistä. Olin todella epävarma itsestäni. En enää lähtenyt ulos, etenkään ravintoloihin. Lopetin ystävieni tapaamisen. Annoin periksi kaiken ilkeyden keskellä ja kadotin itseni siinä prosessissa. Se oli helvettiä, hän kuvaili painonnousuaan vuonna 2011 Ladies' Home Journalin haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat