Kirstie Alley puolustaa Gagan lihomista

Jojo-laihduttajana tunnettu näyttelijä Kirstie Alley on tuohtunut siitä, miten Gagan lihomiseen on kiinnitetty huomiota.

Näyttelijä Kirstie Alley on tuohtunut laulaja Lady Gagan ympärillä vellovasta painokeskustelusta. Viime viikolla Gagasta Amsterdamin keikalla otetuista kuvista nousi kohu, kun laulajan arvioitiin lihoneen kiertueen aikana noin kymmenen kiloa.

– Lady Gaga lihoi kymmenisen kiloa ja siitä tehdään ihan hirveä haloo. Hän oli aiemmin aivan liian laiha, joten jos hän on nyt suurin piirtein kokoa 36, se on vain hyvä asia. Tuo keskustelu hänen painostaan on ihan täyttä hulluutta. Keskustelu aiheuttaa Gagalle hirveät paineet, Alley jyrähtää People-lehdessä.

Kirstie ei ole ainut, joka on tyytyväinen Gagan uuteen ulkomuotoon. Laulaja on itsekin kertonut olevansa onnellisempi pyöristymisen myötä. Onnellisuutta edesauttaa muun muassa se, että Gagan poikaystävä Taylor Kinney on tykästynyt laulajan muutokseen.

Alley myös tietää itse, miten paljon paineita painonnousemisesta voi tulla. Kirstie on usein ollut otsikoissa laihtumisen ja lihomisen takia. Kaikkien jojo-laihduttajien äidiksikin tituleerattu näyttelijä on kertonut painaneensa enimmillään pitkälti yli sata kiloa. Viime vuonna Alley osallistui Yhdysvaltain Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan ja laihtui huomattavasti. Jo ennen kisan alkua Kirstie halusi päästä hyvään kuntoon ja sai pudotettua painoaan lähes kolmekymmentä kiloa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat