Suosikkiartisti lehdessä: Paloin loppuun, masennuin ja tyrin ihmissuhteeni

Hip hop -kaksikko Fintelligensin Iso H tilittää tuoreessa lehtihaastattelussa avoimesti julkisuuden kiroista.

Iso H eli Henrik ”Henkka” Rosenberg kertoo uuden Suosikin haastattelussa, että Fintelligensin läpimurto otti koville. Kriisi kärjistyi vuonna 2003 julkaistuun jääkiekon MM-kisojen viralliseen kisakappaleeseen Kaikki peliin.

– Olin voinut huonosti jo pitkään ja paha olo kulminoitui sekä biisiin että sen tuomaan julkisuuteen. Masennuin niin, että välillä en käynyt viikkoihin pihalla ja vastasin puhelimeen vain silloin, kun [Fintelligensin toinen osapuoli] Kimmo soitti duunijutuista, Iso H kertoo lehdessä.

Iso H harkitsi tuolloin jopa musiikin tekemisen lopettamista. Ahdistukseen auttoi parin vuoden mittainen tauko.

Räppäri kertoo Suosikissa suhtautuvansa nykyään ihmisten motiiveihin epäilevästi. Julkisuuden nurjana puolena ovat myös yksityiselämää koskevat paljastukset, joiden seurauksena Iso H kertoo tärkeän ihmissuhteensa kärsineen.

– Artisti on yksi hauskimpia – ja yksi vittumaisempia – ammatteja. Sille tielle lähtiessään kannattaa valmistautua pahimpaan. Jos ei tiedä mihin ryhtyy, voi käydä kuten mulle – saada burn outin ja monen vuoden masennuksen sekä tyriä helposti ihmissuhteensa, kolmekymppinen tähti varoittaa lehtihaastattelun lopuksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat