Fintelligens on täällä taas – Elastinen, Iso H ja Petter yhteistyössä 18 vuotta jättihitin jälkeen

Fintelligenssiltä uusi sinkku 7 vuoden tauon jälkeen 8:43

Rap-yhtye Fintelligens on julkaissut uutta musiikkia. Kivijalka -uutuussinglellä äänessä on Stockholm–Helsinki-hitin vuonna 2000 tehnyt tiimi ilman ruotsalaisräppäri PeeWeetä.

Fintelligens vieraili uuden singlensä julkaisupäivänä Huomenta Suomessa. Katso haastattelu yllä!

Elastisen ja Iso H:n muodostama Fintelligens julkaisi tänään torstaina 12. heinäkuuta uutta materiaalia seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Rähinä Records -levy-yhtiön 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistulla Kivijalka-nimisellä singlellä on mukana myös ruotsalaisräppäri Petter, joka vieraili maanmiehensä PeeWeen kanssa Fintelligensin vuoden 2000 hitillä Stockholm–Helsinki.

– Minulle henkilökohtaisesti Kivijalka on oodi hiphop-kulttuurille ja meidän yhteisille juurille. Fintelligens on kivijalka, jolle kummankin meidän elämät ovat viimeisen 20 vuoden aikana rakentuneet. Niin kuin kertosäkeessä sanotaan, on kuin olisi jatkettu tasan siitä mihin viimeksi jäätiin ilman päivääkään välissä: samat sapluunat ja tavat toimia heräsivät helposti, Elastinen kommentoi tiedotteessa.

– Kotimaiset rap-idolit ovat meiltä aina puuttuneet. Petter on lähiseutujen ehdottomasti isoin esikuva ja koko pohjoismaisen hiphopin kivijalka, räppäri toteaa ruotsalaiskollegansa mukanaolosta.

Lue myös:

    Uusimmat