Suorastaan nerokasta! NHL:n syksyn suuri puheenaihe inspiroi huikean halloween-asun

Toronto Maple Leafs ei ole vieläkään päässyt jatkosopimukseen rajoitettuna vapaana agenttina olevan William Nylanderin kanssa. Ruotsalainen on ollut sen vuoksi sivussa joukkueen kauden 11 ensimmäisestä NHL-ottelusta.

Videolla mietteet Alexander Barkovin mietteet Helsingin NHL-otteluista.

Nylanderin ja Maple Leafsin jatkosopimusneuvottelut ovat olleet yksi NHL-syksyn suurimmista puheenaiheista. 22-vuotiaan taiturin on väitetty muun muassa vaativan täysin posketonta palkankorotusta tai pohtivan siirtoa KHL:ään.

Maple Leafs komeilee NHL:n Itäisen konferenssin kärjessä, joten seuran ympärillä ei ole mitään suurta kriisitunnelmaa Nylanderin tilanteesta huolimatta. Ricky Johnson -niminen kiekkofani näyttää ainakin suhtautuvan tilanteeseen huumorilla, sillä hän on julkaissut Twitterissä hupaisan kuvan pojistaan halloween-asuissa.

Otoksessa toinen pojista on sonnustautunut pukuun sekä silmälaseihin ja esittää Maple Leafsin nuorta GM:ää Kyle Dubasia. Toinen poika taas kantaa päällään Maple Leafsin pelipaitaa ja on kynä kädessään valmiina kirjoittamaan nimensä seuran tarjoamaan jatkosopimukseen.

- William Nylander ja Kyle Dubas, arvaatteko mitä poikieni Halloween-asut esittävät! kirjoitti Johnson kuvan yhteyteen.

Maple Leafs kertoi maanantaina myös hieman huonoja uutisia, sillä seura tiedotti tähtisentteri Auston Matthewsin olevan sivussa vähintään neljä viikkoa olkapäävamman vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat