Asiantuntijat vastaavat: Miksi Beyoncé, Madonna, Coldplay ja muut kansainväliset tähdet eivät saavu Suomeen?

Kaikki kesän festivaaleista! Miksi samat nimet esiintyvät joka tapahtumassa? Mikä nostaa lippujen hintoja? 27:16
Katso video: Kesäfestareista ja musiikkitapahtumien tilasta Suomessa keskustelivat ankkuri Jesse Kamrasin johdolla Tomi Saarinen, Tuomo Tähtinen ja Krista Heinonen.

Festarikesä on alkamassa. Polemiikkia herättää useissa tapahtumissa esiintyvät samat kotimaiset nimet sekä se, että suurimmat kansainväliset tähdet eivät enää juuri tahdo saapua Suomeen keikalle.

Onko syy siinä, että Helsingissä ei ole tarpeeksi isoa sisä- tai ulkoareenaa? Vaikuttavatko Ukrainan sota ja Venäjän läheisyys? Miltä näyttää musiikkitapahtumien tulevaisuus?

MTV Uutiset Livessä vietettiin keskiviikkona 31. toukokuuta musiikkiteemapäivää, joka syventyi musiikkitapahtumien sekä konserttien tilaan Suomessa. Aiheeseen liittyviä lähetyksiä nähtiin MTV Uutisten nettisivuilla ja MTV Katsomossa pitkin päivää.

Aiheeseen syvennyttiin myös MTV3-kanavalla nähdyssä MTV Uutiset Liven iltapäivälähetyksessä. Aiheesta olivat keskustelemassa Suomen Live Nationin toimitusjohtaja Tomi Saarinen, Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen ja Nelonen Media Liven tapahtumajohtaja Krista Heinonen.

Katso lähetys kokonaisuudessaan jutun alussa olevalta videolta!

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat