SuomiLOVE on nyt LOVE – rakastettu musiikkiohjelma nähdään jatkossa MTV:llä

Rakastettu musiikkiohjelma SuomiLOVE nähdään tulevaisuudessa nimellä LOVE. Ohjelma siirtyy MTV:lle. 

SuomiLOVE on nyt LOVE. Sydämet sulattava LOVE nähdään tulevaisuudessa MTV:n ohjelmistossa. Ohjelma palaa juurilleen nostaen keskiöön tavallisten suomalaisten ainutlaatuiset välittämisen tarinat sekä tarinoihin liittyvät merkitykselliset kotimaiset kappaleet. 

Monimuotoisten rakkaus, välittämis- ja ystävätarinoiden kertojina ääneen pääsevät kaikenlaiset ihmiset ympäri Suomen ja tarinoiden myötä valokiilaan astuu mittava kaarti suomalaisia huippuartisteja genreen katsomatta. Ohjelma nähdään MTV:n ohjelmistossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

– Mahtavaa tarjota tälle hienolle, suomalaisia koskettaneelle formaatille uusi koti jatkossa MTV:llä. Laadukas viihdeohjelma, jonka keskeiset elementit ovat liikuttavat tarinat, upea musiikki ja huikeat artistit, istuu erittäin hyvin MTV:lle. LOVE täydentää mainiosti meidän suurten, laajoja yleisöjä tavoittavien ohjelmien kokonaisuutta. Ohjelman paluu tulee olemaan odotettu tv-tapaus, sanoo kanava- ja ohjelmistopäällikkö Hanna Kortti MTV:ltä 

Ohjelmassa yllätyksiä järjestetään niin kumppaneille, ystäville, perheenjäsenille kuin yhteisön puuhahenkilöillekin, ja kappaleet voivat olla mitä genreä tahansa tai miltä vuosikymmeneltä tahansa.

Mukaan ohjelmaan voi hakea nyt! Haku on auki osoitteessa mtv.fi/haemukaan.  

Lue myös:

    Uusimmat