Suomessa on todettu tänään 367 uutta koronavirustartuntaa

Suomalainen Pilvi kertoo arjesta rokottamisen kärkimaassa:"Täällä eletään erilaista todellisuutta" 4:05
Katso video: Suomalainen Pilvi kertoo arjesta rokottamisen kärkimaassa Israelissa: "Täällä eletään erilaista todellisuutta"

Suomessa on varmistunut 367 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). 

Yhteensä tartuntoja Suomessa on todettu 45 238 tähän mennessä. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 1  336 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana. Viimeisen viikon aikana on puolestaan todettu 415 tartuntaa enemmän kuin edeltävän seitsemän päivän aikana. 

Jyväskylän kaupunki kertoo siirtyneensä koronan leviämisvaiheeseen. Kaupunginhallitus pitää tänään ylimääräisen kokouksen, jossa arvioidaan muun muassa yläkoulujen siirtämistä etäopetukseen. 

Eilen Jyväskylässä ilmeni 53 uutta koronatartuntaa. Koko viikon tartuntamäärä sunnuntaiaamuun mennessä oli noin 240, kaupunki kertoo. 

THL kertoi perjantaina, että koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu epidemian aikana yhteensä 671. Perjantaina sairaalahoidossa koronaviruksen vuoksi oli 126 ihmistä, joista tehohoidossa oli 20.

Koronavirusrokotteen Suomessa on saanut reilut 144  500 ihmistä, ilmeni THL:n tiedoista eilen lauantaina. Toisen rokoteannoksen oli THL:n tietojen mukaan saanut yli 17  700 ihmistä. 

Lue myös:

    Uusimmat