Suomessa on todettu 316 uutta koronatartuntaa – Pieksämäen rypäs lisäsi Mikkelin tartuntamäärää yli 50:llä

Pieksämäen koronarypäs todettiin puutarhayrityksessä – yrittäjä suorassa haastattelussa 5:41
Pieksämäen koronarypäs todettiin puutarhayrityksessä – näin yrittäjä kommentoi tapausta MTV Uutiset Livelle torstaina

Suomessa on todettu 316 uutta koronatartuntaa, THL kertoo. Kahdessa viikossa on raportoitu 2 948 tartuntaa, mikä on 171 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä tartuntoja on Suomessa pandemian aikana todettu 18 858. Tänään todetuista tartunnoista valtaosa on Helsingistä, 76, mutta väkilukuun suhteutettuna Mikkelin tartuntamäärä on suurin, 56. Tämän päivän luvussa näkyvät Etelä-Savossa Pieksämäellä todetut 64 tartuntaa, joista kerrottiin eilen. Tartunnat todettiin työntekijöiden joukkotestauksessa Partaharjun puutarhalla. Pieksämäen puolelle kirjattiin 10 tartuntaa. Espoossa tartuntoja on todettu lisää 43, Vantaalla 31 ja Turussa 19.

Viikossa tartuntoja on ollut kaksi vähemmän kuin edeltävällä viikolla. Viimeisten seitsemän päivän aikana on raportoitu 1 473 tartuntaa, kun edeltävänä seitsemänä päivänä tartuntoja vahvistettiin 1 475.

THL kertoi tänään neljästä uudesta koronakuolemasta, mikä nosti koronakuolemien kokonaismäärän 369:ään. Koronan takia sairaalassa oli keskiviikon tapaan 73 ihmistä, joista tehohoidossa 15, yksi enemmän kuin keskiviikkona.

Lue myös:

    Uusimmat