Suomen surkein kuski -ohjelman kuski sai auton kyljelleen: "Tämä ei mennyt nyt hyvin"

Hurja tilanne Suomen surkein kuski -tehtävässä – kuski sai auton kaadettua puun kautta kyljelleen 2:28
Suomen surkein kuski -ohjelmassa koetaan todella hurja hetki, kun Janita saa auton puun kautta kyljelleen – katso tilanne videolta!

Uusimmassa Suomen surkein kuski -jaksossa nähdään haastava ristiperuutus sekä maastossa möyrimistä.

Kuskien ensimmäisenä tehtävänä on ristiperuutus, jossa on tarkoitus kaataa numeromerkkejä. Ensimmäisinä tehtävää saapuvat suorittamanaan Ninni, sekä Natta omien apukuskiensa kanssa.

Ninnillä tuntuu olevan homma jotakuinkin hallussa, mutta Natalla on vaikeuksia peruutuksen kanssa. Apukuskina toimiva Allu joutuu antamaan täyden panoksensa, jotta pari saa tehtävän suoritettua.

Toisena parina radalle saapuvat Janita sekä Ella.  Molemmilla tuntuu olevan pattitilanne auton jumittuessa kahden betoniporsaan väliin. Janita kuitenkin suoriutuu tehtävästä tyydyttävästi, vaikka tunteet kuumenevatkin auton sisällä.

Toisessa tehtävässä kilpailijoiden on ajettava haastavassa maastossa ja suoriutua vaikeasta metsäreitistä.

Ella istuu ratin taakse ensimmäisenä ja suoriutuu tehtävästä mallikkaasti. Myös Ninni ja Natta saavat tehtävän suoritettua puhtain paperein.

Janitan päästessä rattiin tapahtuu jotain odottamatonta. Auto pyörähtää kyljelleen ja ohjelmassa nähdään kenties hurjin tilanne, mitä koskaan on koettu.

– Tämä ei mennyt nyt hyvin, Janita huutaa kyljellään olevan auton sisältä.

Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Suomen surkein kuski MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa maanantaisin klo 21.00

Lue myös:

    Uusimmat