Suomen maajoukkuehakkuri siirtyy ulkomaille kovaan sarjaan: "Tätä ei usko todeksi"

Ottelukohtaisella sopimuksella lentopalloliigaa Raision Loimussa pelannut maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo siirtyy Kreikan pääsarjaan, Loimu tiedotti keskiviikkona. Kaislasalo teki sopimuksen kovatasoisessa Kreikan liigassa viidentenä majailevan Foinikas Syroun kanssa.

Kaislasalolla, 23, oli syksyllä jo voimassa oleva sopimus myös Japanin pääsarjaan, mutta lähtö nousevan auringon maahan kariutui viime hetkillä.

– Fiilikset ovat huikeat! Japanin pettymyksen jälkeen ei tätä oikein usko todeksi, ennen kuin olen perjantaiaamuna lentokoneessa. Loppukaudella olisi tietenkin tarkoitus aiheuttaa Eemin (maajoukkuepassari Tervaportti) edustamalle Olympiacosille ensimmäinen tappio. Siitä on sitten hyvä jatkaa, Kaislasalo sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Kaislasalo on tällä hetkellä kotimaan liigan pisteykkönen taottuaan 348 pistettä. Loimu kertoo kartoittavansa mahdollista korvaajaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista tammikuun lopussa, mutta seuralla on myös "varasuunnitelma".

– Joulutauon alusta alkaen Loimun taustat ovat kartoittaneet jo mahdollista korvaajaa Kaislasalolle siltä varalta, että hän löytää haluamansa seuran ulkomailta. Pelaajauutisia voi olla luvassa pikaisestikin, mikäli Loimu ei palaa alkuperäiseen suunnitelmaansa ja siirrä Ossi Rumpusta hakkurin paikalle, Loimu tiedottaa.

Lue myös:

    Uusimmat