Suomen kirkkain koripallolupaus herätti 15-vuotiaana NBA:n kiinnostuksen hurjalla tempullaan – "Se oli shokki"

13:16
Awak Kuier oli Tulosruudun Viikon vieraana.

Suomen lahjakkaimpiin koripallolupauksiin lukeutuva Awak Kuier herätti NBA:n kiinnostuksen, kun hän onnistui donkkaamaan vasta 15-vuotiaana. Tulosruudun Viikon vieraana oleva Kuier muisteli hienoa suoritustaan.

Lahjakas ja taitava Kuier keräsi ensimmäisen kerran huomiota, kun hän onnistu donkkaamaan vasta 15-vuotiaana. Innostus naiskoripallossa harvinaisempaan temppuun syntyi sosiaalisen median kautta.

– Sosiaalisesta mediasta, kun katsoin vähän, se sai minut ajattelemaan, että voisin kokeilla. Kaverit olivat myös, että kokeile. Sitten kokeilin ja se onnistui, Kuier muistelee.

Hieno temppu sai NBA:nkin hehkuttamaan suomalaislupauksen komeaa suoritusta omilla sosiaalisen median kanavillaan. Kuier yllättyi kovasti saamastaan huomiosta.

– Se oli iso (yllätys), ehkä vähän shokkikin. Siihen aikaan ei ollut melkein ketään, joka donkkaili, mutta nykypäivänä on tullut tosi paljon enemmän. Uskon, että päädyin sinne siksi, että oli vain pari naiskoripalloilijaa, jotka donkkasi kevyesti.

Viikon vieraan Awak Kuierin haastattelu on katsottavissa kokonaan torstai-illan pitkässä Tulosruudussa kello 22.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja