Suomen kaunein koti vie katsojat joogastudioihin ja vanhoihin tehtaisiin – uusi kausi alkaa

Hanna Sumari esittelee omat kesämökkinsä – tältä ne näyttävät! 4:05
Hanna Sumari esitteli omat kesämökkinsä Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Suomen kaunein koti -tuomarit kuljettavat katsojia toinen toistaan persoonallisimpiin, tyylikkäimpiin ja hurmaavampiin koteihin sarjan uudella kaudella. 

Tuttu Suomen kaunein koti -tuomarikolmikko, eli toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen kiertävät taas uudella kaudella tutustumassa mielenkiintoisiin koteihin eri puolilla Suomea. 

Uusien jaksojen ääreen päästään tiistaisin 29. elokuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Tuomarikolmikko vie katsojat kurkistamaan upeita perinteisiä pohjalaistaloja, idyllisiä suomalaisia maalaiskoteja, vanhoja tehtaita ja työläisperheiden taloja, joogastudioita ja valoisia ateljeetiloja. 

Kaudella on mukana 30 kotia rustiikkista rouheutta, boheemia ajan henkeä, eurooppalaista runsautta sekä yllättäviä ja rohkeita sisustusratkaisuja tutun ja suositun modernimman asumisen lisäksi.

Olen innoissani siitä, että tällä kaudella kotien kirjo on erityisen moninainen. Sisustuksen trendit näkyvät joissain kodeissa ja joissain tunnelma on puolestaan klassinen. Mukana on myös meheviä yllätyksiä, suloisia kaunokaisia ja upeita kansainvälisen tyylin edustajia. Kerrassaan mahtava kausi! kertoo Hanna Sumari.

On myös mielenkiintoista, miten meidän tuomareiden näkemykset ovat välillä täysin poikkeavia toisistaan ja on jännittävää nähdä miten katsojat suhtautuvat näkemäänsä, Sumari lisää.

Kauden päätteeksi katsojat valitsevat 10 tuomareiden valitsemasta finalistista oman Suomen kaunein koti 2023 -suosikkinsa. Voittaja saa 10 000 euroa omien sisustusunelmiensa toteuttamiseen.

Kun kaikki kauneimman kodin tittelistä kisaavat kodit on esitelty, nähdään kauden erikoisjakso, jossa Hanna Sumari vierailee myös kolmessa upeassa taiteilijakodissa. 

Jo edesmenneen säveltäjän Joonas Kokkosen linjakas koti sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Tämä mestariteos on yksi harvoista Alvar Aallon yksityiseen käyttöön suunnittelemista rakennuksista.

Sen lisäksi jaksossa vieraillaan kuvanveistäjä ja korutaiteilija Björn Weckströmin ainutlaatuisessa ja vaikuttavassa kotigalleriassa Espoossa sekä päästään näkemään keramiikkataiteilija ja suunnittelija Anu Pentikin uniikki koti Posiolla.

Suomen kaunein koti -ohjelman järjestyksessään 12. tuotantokausi vie meidät seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Isojoki, Jyväskylä, Järvenpää, Karjaa, Lappeenranta, Naantali, Perniö, Pyhtää, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Sipoo, Siuntio, Taalintehdas, Tammisaari, Tampere, Turku, Uusikaupunki ja Vaasa.

Suomen kaunein koti, 12. tuotantokauden jaksot tiistaisin 29.8. klo 20 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat