Tässä on toinen Suomen kaunein koti -finalisti

Tässä on toinen Suomen kaunein koti -finalisti 3:45
Tällainen on toinen Suomen kaunein koti -finalisti!

Suomen kaunein koti -ohjelman 12. kauden toinen finalisti on nyt valittu. 

Tuttu Suomen kaunein koti -tuomarikolmikko, eli toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen kiertävät taas uudella kaudella tutustumassa mielenkiintoisiin koteihin eri puolilla Suomea. 

12. kauden toisessa jaksossa esiteltiin 1900-luvun alussa valmistuneita upeita rakennuksia, joiden arkkitehtuuri kätki sisälleen kolme upeaa kotia Sipoossa, Tampereella ja Vaasassa. Sisustus on rakennuksen aikakauteen sopivan eleganssia ja harmonista. Tyylikkäät ja tarkoin mietityt yksityiskohdat luovat oman lisänsä näiden ainutlaatuisten kotien kauniisiin kokonaisuuksiin.

Jaksosta finaaliin selvisi Jennifer Lipkinin ja Tuomas Honkaniemen koti Vaasan keskustasta. Talon alkuperäistä henkeä ja arkkitehtuuria kunnioittavassa kodissa on paljon kerättyä ja omaa taidetta maalausten ja veistosten muodossa. 

Sisustuksessa yhdistettiin rohkeasti erilaisia tyylejä. 

– Kerroksellisuus on meille todella tärkeetä. Aikalailla sisustus on lähtenyt siitä, että meitä kiinnostaa antiikki ja vintage ja olemme 90 prosenttisesti rakennettu tämä kierrätetyistä tavaroista, Jennifer kuvaili jaksossa. 

– Tykkään tästä asenteesta, mikä tässä kodissa on, Sumari summaa. 

Miltä kodissa näyttää? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Suomen kaunein koti -ohjelman 12. tuotantokauden jaksot tiistaisin MTV Katsomossa ja klo 20 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat