Suomen herruuden selvittäminen jatkuu – Stadi vs. Lande palaa ruutuun!

Stadi vs. Landen toinen tuotantokausi nähdään Maikkarin arki-illoissa helmikuusta lähtien.

Helmikuusta lähtien MTV3:n ohjelmistossa on tarjolla tuttua kotimaista kilpailurealitya uusien tuotantokausien myötä. Mittaa toisistaan ottavat jälleen muun muassa stadilaiset ja landelaiset.

Stadi vs. Lande -visailuohjelmassa stadilaiset ja landella asuvat kisaavat jälleen leikkimielisesti Suomen herruudesta. Viihteellisessä koko perheen tietovisailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Panoksena kilpailussa on oman kotiseudun maineen lisäksi myös hienot matkapalkinnot.

Ohjelman toisella kaudella juontajina jatkavat Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma. Kaksikko on innolla mukana ohjelmassa.

– Hauskaa päästä tekemään toista kautta, jotenkin jäi se Suomen herruuden selvittäminen vähän puolitiehen.  Paljon on tullut hyvää palautetta, Lamberg myhäili MTV:lle viime vuoden lopulla.

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla alkaen 7.2. klo 20

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja