Suomalaisbändille kehuja Megadethiltä: "Meinasin pompata kattoon"

Suomalaisyhtye Santa Cruz keräsi kehuja legendaariselta Megadethiltä. Santa Cruzin vokalistin Arttu ”Archie” Kuosmasen mukaan kehut olivat suomalaisyhtyeelle hunajaa

Oulun Qstock-festivaalilla esiintynyt Megadeth ylisti Twitterissä suomalaisyhtye Santa Cruzia. Santa Cruz on helsinkiläinen hard rock-yhtye, jonka musiikissa on vaikutteita 1980-luvun hevistä.

Megadethin rumpali Shawn Drover kirjoitti viikonloppuna Twitterissä Santa Cruzin lauantaisen keikan olleen hauskaa katseltavaa.

Santa Cruzin vokalisti Archie, eli Arttu Kuosmanen kertoo huomanneensa kehutwiitin keikkabussissa noin 15 minuuttia keikan jälkeen.

– Meinasin pompata kattoon, kun näin, kuka kehun oli twiitannut. Kerroin heti jätkille, että arvatkaas, kuka oli ollut katsomassa keikkaa ja tykännyt vielä!

Drover kirjoitti myös etsineensä Santa Cruzin jäseniä heidän keikkansa jälkeen, mutta he olivat ennättäneet jo lähteä festarialueelta.

– Pahoittelimme, että jouduimme lähes heti lähtemään kohti seuraavaa vetoa, vokalisti kertoo. 

Miehen mukaan kaikki Santa Cruzin jäsenet kovia Megadeth-faneja.

– Megadeth pauhasi täysillä autossamme, kun saavuimme Qstockiin. Varsinkin rumpali Tazille Megadeth on aina ollut yksi tärkeimpiä bändejä.

– Vaikka emme allekirjoita kaikkia nokkamies Dave Mustainen nykyisiä edesottamuksia, niin Rust In Peace ja Peace Sells -levyt ovat kiistattomia klassikkoja ja vakituisesti levylautasella. 

Lue myös:

    Uusimmat