Mainos

Suomalaisveljesten isänpäiväkortti naurattaa – lapsuuskuva sai rinnalleen päivitetyn version

Veljesten omaperäinen isänpäiväkortti esittää, kuinka paljon lapset ovat muuttuneet 28 vuodessa. 

Hannu Luukkonen julkaisi isänpäivänä Facebookin Lasten kanssa askartelevien ideapankki -ryhmässä kuvan omaperäisestä kortista, jonka hän oli askarrellut yhdessä veljensä kanssa. Kortissa 28 vuotta sitten otettu lapsuuskuva on saanut rinnalleen uuden, päivitetyn version. 

Omaperäisyys ja hauskuus kriteereinä 

Idea hauskaan korttiin syntyi, kun veljekset ryhtyivät pohtimaan, mitä he isälleen isänpäivänä hankkisivat. Kaupasta ostettu kortti ei tullut kysymykseenkään, vaan lahjan tuli olla omaperäinen, yhteinen ja hauska.

– Minulla on oma kansio ikivanhoja valokuvia 80-luvun alusta saakka, ja kun Tomi viikkoa ennen isänpäivää tuli yllätyskäynnille luokseni, rupesimme selaamaan kansiota ja mietittiin, mitä isälle annettaisiin, Hannu Luukkonen kertoo MTV Lifestylelle.

Pian miesten silmiin osui valokuva joulukuulta 1988, jossa Hannu on iältään 6 ja puoli vuotta, Tomi ainoastaan viikon vanha. Veljekset päättivät kopioida kuvan ja toistaa kuvan asetelman parhaansa mukaan.

– Koetimme löytää samantyylisiä vaatteita kuin alkuperäisessä kuvassa, mutta eihän moisia enää mistään siihen hätään löydy. Tomi laittoi minun norjalaisen jumpsuitin päälleen potkupuvuksi, Luukkonen kertoo.

Isä ei heti tunnistanut kortin poikia

Luukkonen kertoo kuvan ottamisen olleen hauskaa, mutta haastavaa. Veli oli hänen mukaansa hieman kasvanut viime kerrasta, kun hän oli veljeään sylissä pitänyt. 

Veljesten isä ei heti tunnistanut saamansa kortin henkilöitä, vaan luuli lapsuuskuvan esittävän hänen lapsenlapsiaan Maxia ja Milaa. Lopulta isä kuitenkin tunnisti lapset samoiksi pojiksi, jotka poseerasivat kortin alemmassa kuvassa 28 vuotta myöhemmin.

–  Kyllä se ukkokin naureskeli ja piti kortista.

***


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja