Mainos

Suomalaisten suosima safarialus paloi ja upposi Myanmarissa

Thaimaan Phuketissa toimivan sukellusyrityksen alus syttyi tuleen kesken sukellusretken lauantaina paikallista aikaa. Chalong Sea Sportin suomalaisomistajan mukaan alus paloi useita tunteja ja upposi sen jälkeen. 

– Tulipalo alkoi aluksen moottoritilassa ja johtui ilmeisesti sähköviasta. Kaikki aluksella olleet evakuitiin. Kukaan ei loukkaantunut haverissa, omistaja kertoo MTV Uutisille.

Onnettomuuden sattuessa Blue Star -alus oli sukellussafarilla Myanmarin eli entisen Burman puolella. Alus oli täydessä lastissa. Kaikki aluksella olleet parikymmentä ihmistä on kuljetettu takaisin Phuketiin.

Chalong Sea Sportin safarilla aikaisemmin ollut suomalaissukeltaja kertoo, että yritys piti aluksestaan hyvää huolta, ja että se oli ollut pitkään telakalla ennen sesongin alkamista.

– Kyllä sen piti olla hyvässä kunnossa. Hyvällä asenteella sitä hoidetaan. Ei voi omistajaa moittia, nimettömänä pysyttelevä suomalaisharrastaja arvioi.

Chalong Sea Sport on vanhin Thaimaassa toimivista suomalaisista sukelluskeskuksista. Yritys toimii Phuketin saarella, Chalong Bayn alueella.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.