Suomalaisten suosikkikohteessa 73 turistia mereen uppoavasta veneestä – video näyttää kauhunhetket

Suosikkikohteessa Thaimaassa veneonnettomuus – keula murtui ja 73 turistia hyppäsi mereen uppoavasta veneestä 0:44
Video hetkestä, kun vene alkoi uppoamaan.

73 turistia pelastettiin merestä, kun vene upposi Thaimaan Krabin edustalla veneenkuljettajan ajaessa liian lujaa kovassa merenkäynnissä.

Kohde on tunnettu myös suomalaisten suosikkilomakohteena. MTV Uutisilla ei ole tiedossa, että onnettomuusveneessä olisi ollut suomalaisia.

Espanjalainen Montse Guerra oli yksi turisteista, joka oli onnettomuusveneessä. Pikavene oli matkalla Koh Lipeltä Koh Lantan saarelle Krabin maakunnassa jouluaattona.

– Lähdimme Koh Lipen saarella aamuyhdeksältä. Kyydissä oli 73 matkustajaa, joista kaksi oli alle 10-vuotiaita lapsia.

Guerran mukaan noin tunnin ajomatkan jälkeen asiat alkoivat mennä pieleen kovassa merenkäynnissä kuljettajan ajaessa liian kovaa.

– Aalto osui etuosaan, jolloin se murtui. Vettä tulvi sisään, ja meitä käskettiin siirtymään takaosaan tasapainon saavuttamiseksi, kuvailee turisti.

Ylhäällä olevalta videolta voit katsoa, kun yksi veneen sisällä ollut turisti on kuvannut videon veneen sisältä kyseisestä hetkestä.

Tämän jälkeen pikaveneessä alkoi sekasorto. Matkustajat juoksivat tulvivaa vettä karkuun. Veneen takaosassa nainen leikkasi veitsellä kattokankaan auki.

Tässä vaiheessa istuimet olivat jo peittyneet veden alle. Espanjalaisturisti hyppäsi veteen ja vain minuuteissa koko vene oli uponnut.

– Katsoimme pelastusveneestä, kun vene upposi tavaroidemme kanssa. Onneksi vedenpitävät laukkumme pysyi pinnalla, sillä siellä oli puhelimet, passit ja rahat. Osa matkustajista menetti kaikki tavaransa.

Viranomaisten mukaan 16 matkustajaa sai hoitoa onnettomuuden jälkeen.

Veneestä kuvatulla videolla näkyy, kuinka onnettomuusveneen hätääntyneet matkustajat uivat meressä onnettomuuden jälkeen.

Voit katsoa ylhäällä olevalta videolta turistin kuvaaman videon onnettomuuspaikalta.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat