Mainos

Suomalaisten odottama nyrkkeilykohtaaminen toteutuu: Niklas Räsänen kohtaa Dayron Lesterin

Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen kohtaa ylemmän keskisarjan ottelussa kuubalais-suomalaisen Dayron Lesterin Espoon nyrkkeilyillassa 9. maaliskuuta.

Räsäsen ja Lesterin välisen ottelun spekulointi on ollut yksi yleisimmistä puheenaiheista suomalaisen ammattinyrkkeily-yleisön keskuudessa siitä lähtien kun Tampereelle kotiutunut entinen Kuuban edustusamatööri aloitti ammattilaisuransa kesällä 2015.

Viime loppukesästä ottelua yritettiin jo tosissaan tehdä Savonlinnaan, mutta silloin esteeksi tuli Lesterin aiemmin ehättämä sitoutuminen otteluun Puolassa.

Kyseinen elokuu osoittautuikin loppujen lopuksi kummallekin gladiaattorille synkäksi tai vähintäänkin harmaansävyiseksi. Ensin Dayron Lester koki karulla tavalla kovien ammattilaiskintaiden satuttavuuden kärsiessään neljännen erän tyrmäystappion puolalaiselle Pawel Stepienille. Viikkoa myöhemmin arvostetun kehäkiertolaisen Patrick Mendyn omintakeinen ja iskurikas tyyli puolestaan oli ongelmallinen Räsäselle – tuloksena uran ensimmäinen ratkaisematon ottelu. Kumpikaan ei ole tuon jälkeen kilpakehässä käynyt.  

Räsäsen ammattilaisura sisältää 14 voittoa, tappion EU-mestaruusottelussa Espanjan Mariano Hilariolle sekä ratkaisemattoman Mendyä vastaan. Lester on puolestaan voittanut 9 ottelua ja kärsinyt yhden tappion.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.