Edis Tatli osaksi herkullista otteluiltaa? Tässä EM-ottelun todennäköinen ajankohta

Suomalaisnyrkkeilijä Edis Tatlin EM-ottelu siirtyy loppuvuoteen ja todennäköinen ajankohta sijoittuu marraskuun tietämille, tiedotteessa kerrotaan.

Tatli on nimetty kevyen sarjan Euroopan mestarin Gianluca Ceglian haastajaksi. Tatlin ja Ceglian kohtaamista suunniteltiin alun perin kevätkaudelle, mutta suunnitelmat menivät koronaviruspandemian myötä uusiksi. Ottelua harkittiin myös Boxing Night Olavinlinna -tapahtuman yhteyteen elokuulle, mutta Tatlin loukkaantuminen estää tämän.

Tatlin oikea olkapää oli vahingoittunut harjoituksissa, ja hän joutui tällä viikolla toteutettuun olkapääleikkaukseen. Kirurgien mukaan leikkaus onnistui hyvin.

Kolme Euroopan huipputason ottelua samaan iltaan?

Tatli on voittanut ammattilaisena 32 ottelua ja kärsinyt kolme tappiota. Viimeksi hänet nähtiin kehässä viime vuoden elokuussa, jolloin Tatli päihitti Savonlinnassa nicaragualaisen Berman Sanchezin kaikin tuomariäänin.

– Nykyisessä maailmantilanteessa täytyy kaikki suunnitelmat tehdä pienellä varauksella, kun yleisötapahtumien järjestämiseen voi liittyä rajoitteita. Haluamme kuitenkin saada Ediksen kehään vielä tämän vuoden aikana, Tatlin manageri Pekka Mäki sanoo.

Mäki väläyttää herkullista otteluiltaa.

– Tatlin lisäksi Suomessa asuva Jose Antonio Sanchez Romero on kiinni ylemmän kääpiösarjan EU-mestaruusottelussa, ja Sanna Turunen valmistautuu puolestaan ylemmän keskisarjan EM-matsiin. Niinpä loppuvuodesta voidaan nähdä ilta, jossa isketään jopa kolme Euroopan huipputason ammattinyrkkeilyottelua.

Lue myös:

    Uusimmat