Mainos

Suomalaistaustainen Kaj Linna erosi – syyttömänä murhasta tuomittu mies aikoo pitää massiiviset korvausrahat itsellään, vaikka avioehtoa ei ole: "Mikä on minun, on minun"

Syyttömänä vankeudessa vuosikausia istunut Kaj Linna on eronnut. Suomalaistaustainen Linna aikoo avioerosta huolimatta pitää vankeusajasta vahinkorvauksena saamansa rahat itsellään. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Linna tuomittiin vankeuteen vuonna 2004 tapahtuneesta murhasta ja raa’asta pahoinpitelystä Kalamarkin kylässä Ruotsissa. Hän istui syyttömänä vankeudessa 13 vuotta.

Sittemmin Linnaa vastaan todistanut mies muutti kertomustaan, ja Linnalla myönnettiin valitusoikeus. Hänet vapautettiin lopulta vuonna 2017.

Linna sai Ruotsin valtiolta korvauksia 18 miljoonaa kruunua, eli noin 1,7 miljoonaa euroa.

Vahingonkorvaukset pysyvät Linnalla

Linna oli yhdessä puolisonsa kanssa kahdeksan vuotta. Vapaudessa rakkaus kesti Expressenin jutun mukaan kahdeksan kuukautta. 

Linna kertoo jutussa, että parilla ei ollut avioehtoa, mutta siitä huolimatta hän aikoo pitää korvausrahat itsellään. Pari pääsi jutun mukaan rahanjaosta yksimielisyyteen helposti.

– Mikä on minun, on minun. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja