Suomalaistähti hyppää Hyundain rattiin Espanjan MM-rallissa

Teemu Suninen ajaa Espanjan MM-rallissa Hyundain ratissa WRC2-luokassa. Suninen ja talli tiedottivat asiasta maanantaina.

14. lokakuuta alkavassa rallissa Hyundain WRC2-autoja ajaa kaksi suomalaista, kun myös Jari Huttunen ohjastaa tallin i20 N Rally2 -menopeliä.

Suninen ajoi alkukaudella M-Sport Fordilla sekä WRC- että WRC2-luokissa. Hän kuitenkin tiedotti elokuun lopussa yhteistyön päättyvän välittömästi. Suomalaista olivat hiertäneet vähäinen testaaminen ja auton heikko kilpailukyky.

Suninen ajaa WRC2-luokassa MM-rallia jo lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin hän kisaa Suomessa Printsportin Volkswagen Polo R5:lla. Sunisella ei ole toistaiseksi tehdasajopaikkaa ensi kaudelle, joten hän antaa tulevissa kilpailuissa myös arvokkaita näyttöjä.

Suninen on ajanut tällä kaudella WRC2-luokassa kakkossijalle sekä Portugalin että Kroatian MM-rallissa. Hänellä on lukuisia WRC2-palkintokorokesijoituksia myös vuosilta 2015–18, voittojakin viisi.

WRC-luokassa Suninen on yltänyt kolme kertaa urallaan palkintokorokkeelle, parhaana sijoituksenaan kakkostila Sardiniasta vuonna 2019. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja