Suomalaistähti askeleen lähempänä Ranskan avoimia – pudotti karsintojen ykkössijoitetun

Suomen naistenniksen ykköspelaaja Anastasia Kulikova selviytyi Ranskan avoimen turnauksen karsinnoissa kolmannelle eli viimeiselle karsintakierrokselle. Kulikova kukisti toisella kierroksella venäläisen Anastasia Potapovan 5–7, 7–6 (7–5), 6–3.

Voitto oli kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 193 olevalle Kulikovalle maukas, sillä karsintojen ykkössijoitettu Potapova on listalla 78:s. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 43 minuuttia.

Kulikova hävisi avauserän, ja Potapovalla oli toisessa erässä jo ottelupallo, mutta suomalainen tasoitti katkaisupelin voitollaan erät 1–1:een. Kolmannessa erässä Kulikova mursi vastustajansa syötön kahdesti.

Kulikova kohtaa kolmannella karsintakierroksella maailmanlistalla sijalla 170 olevan Belgian Ysaline Bonaventuren.