Suomalaispariskunta matkustaa ympäri maailmaa James Bond -kohteiden perässä – paljastavat yllättävän faktan elokuvien kulisseista

5:26
Suomalaispariskunta matkustaa ympäri maailmaa James Bond -kohteiden perässä – paljastavat yllättävän faktan elokuvien kulisseista

Joillekin James Bond -elokuvat eivät ole vain hetken huumaa, vaan suoranainen intohimo.

James Bond nousi jälleen maailmanlaajuisesti otsikoihin, kun viikko sitten ensi-iltansa sai Daniel Craigin tähdittämä 007No Time to Die -elokuva.

Sen ilmestyttyä sosiaalisesta mediasta on voinut huomata uusimman Bond-leffan hypetyksen, kun somekansa on jakanut fiiliksiään elokuvasta. Kaikille elokuva ei ole kuitenkaan hetken huumaa, vaan suoranainen intohimo ja harrastus.

Järvenpäässä asuvaa pariskuntaa Mika Hyyrystä ja Pirita Maunulaa yhdistää yhteisen arjenpyörityksen lisäksi myös James Bond -elokuvat, joita he alkoivat tahoillaan fanittamaan jo lapsuudessaan.

Pariskunta on menossa katsomaan uutuus-Bondia jo neljättä kertaa. Maunula toteaa, että joka kerta elokuvasta löytyy jotain uutta.

– Ensimmäisen kerran katsoin elokuvan arvostelijan roolissa, 007 Travelers -nimistä blogia yhdessä miehensä kanssa pitävä Maunula toteaa.

– Seuraavaksi katsoin sen fanina ja kolmannen kerran kuvauslokaatioiden kantilta. Neljännen kerran aion vain nauttia, hän jatkaa.

Pariskunta matkustaa ympäri maailmaa James Bond -kohteiden perässä. Kokemuksiaan ja vinkkejä matkoiltaan he jakavat blogissaan. Pariskunta kertoo MTV Uutisille, että blogi syntyi kuin vahingossa.

– Jaoimme matkakertomuksiamme sosiaalisessa mediassa, kun ystävät vinkkasivat, josko perustaisimme blogin aiheesta. Pian saimme pyyntöä myös ulkomaalaisilta, että voisimmeko tehdä sitä myös englanniksi. Nykyisin kirjoitamme sitä molemmilla kielillä.

Blogissa on vierailtu reilusti yli miljoona kertaa ja se on joutunut myös pitkäkyntisten syyniin.

– Olemme joutuneet laittamaan kuviimme vesileimat, sillä New Yorkissa on copycat, joka kopioi meidän tekstejämme ja kuviamme väittäen niitä ominaan kirjoituksinaan, pariskunta paljastaa.

Bond-matkoillaan pariskunta on päässyt mitä ikimuistoisimpia hetkiä, kuten Floridan Key Westissä, jossa paikalliset kutsuivat kylään, jossa Bond-elokuvia oli kuvattu. Hyyrynen ja Maunula ovat päässeet myös tapaamaan elokuvien tähtiä.

Haastattelussa he paljastavat myös yllättävän faktan elokuvien kulisseista. Katso haastattelu yltä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja