Suomalaismaalivahti hyvästeli NHL-organisaationsa – vastaan tuli koskettava palautevyöry: "Ne auttoivat minua pimeinä aikoina"

Toronto Maple Leafsin organisaatiossa viimeiset neljä vuotta viettänyt maalivahti Kasimir Kaskisuo jätti Twitterissä hyvästit seuralleen. Julkaisun jälkeen suomalainen peittyi kannattajien lämpimiin reaktioihin.

– Toronto.. kiitos. Nämä neljä viimeistä vuotta ovat olleet täynnä uskomattomia hetkiä, kuten Foxin (Kaskisuon tytär) syntymä, NHL-debyyttini Maple Leafsissa ja pudotuspelit Toronto Marliesissa (AHL-seura). Olemme kiitollisia kaikille joukkuetovereille ja ystäville, jotka olemme tavanneet matkan aikana, Kaskisuo kirjoitti.

Julkaisun alle kertyneissä kommenteissa Kaskisuota kiiteltiin erityisesti tämän julkaisemista YouTube-videoista.

– Ne auttoivat minua pimeinä aikoina, eräs Kaskisuon seuraajista kommentoi.

Maalivahdin toivottiin myös jatkavan YouTube-videoiden tuottamista, joissa hän on esimerkiksi pelannut NHL-videopeliä oman pelaajahahmonsa kautta ja avannut maalivahtipelaamisen yksityiskohtia.

Vielä ei ole tiedossa, missä Kaskisuon ura jatkuu seuraavaksi. Hän lukeutuu suomalaisista Joni Tuulolan ja Markus Hännikäisen ohella rajoittamattomiin vapaisiin agentteihin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja