Suomalaislaskijalta hieno suoritus MM-kisoissa – maailmanmestaruus ratkesi dramaattisella tavalla

Samu Torsti oli komeasti 15:s alppihiihdon MM-kisojen suurpujottelussa perjantaina.

Torsti oli ensimmäisen kierroksen jälkeen hienosti 16:s.  Toisella kierroksella Torsti paransi sijoitustaan yhden pykälän, joten lopputuloksissa Torsti nousi sijalle 15 jääden voittajasta 4,08 sekuntia.

Kilpailun voitto ratkesi dramaattisella tavalla, kun avauskierroksen jälkeen kilpailua 0,4 sekunnilla johtanut Alexis Pinturault laski toisella ulos. Näin ollen kultamitalin pokkasi Ranskan Mathieu Faivre, joka oli avauslaskun jälkeen neljäntenä.

Italian Luca De Aliprandini nappasi MM-hopeaa (+0,63) ja Itävallan Marco Schwarz täydensi mitalikolmikon ollen kolmas (+0,87).