Mainos

Suomalaisjoukkueelle kultaa maailman parhaasta Audi-palvelusta

Suomalainen Audi-joukkue nappasi kultaa asiakaspalveluun keskittyvässä huoltosarjassa.

Kerroimme viikko sitten suomalaisen Sami Lindblomin valinnasta Euroopan parhaaksi Nissan-mekaanikoksi. Suomalaismenestystä on nyt saatu myös saksalaismerkin puolelta..

Audi Twin Cupissa kisattiin jo 12. kerran. Suomen Audi Center Airportin joukkue, Miikka Puttonen, Bogomil Sokolov ja Teemu Ylinärä, voittivat maailmanmestaruuden asiakaspalveluun keskittyvässä huoltosarjassa. Samaan pistemäärään ylsi myös Etelä-Korean joukkue, joten huollon kultamitali jaettiin kilpailun historiassa ensimmäistä kertaa.

Kyseessä on Audi-ammattilaisten maailmanmestaruuskilpailu, jossa kisataan parhaasta Audi-huollosta. Portugalin Albufeirassa kisattiin sekä huollon että tekniikan sarjoissa. Kaksipäiväisen finaalikilpailun aikana osallistujat ratkaisivat huollon, tekniikan ja asiakaspalvelun tehtäviä.

Käytännön tehtävät suoritettiin Audi SQ7:n parissa. Huoltosarjassa tehtävät liittyvät pitkälti auton varusteiden ja toimintojen opastamiseen asiakkaalle. Tänä vuonna myös kuljettajaa avustavat järjestelmät olivat suuressa roolissa.

Finaalikilpailuun pääsi tänä vuonna 71 joukkuetta 36 eri maasta. Suomesta kisaan osallistui Audi Center Airportin joukkueen lisäksi myös Joensuun Autotalo Laakkosen Audi-joukkue. Kilpailun tekniikkasarjan voitto meni tänä vuonna Liettuaan ja kokonaiskilpailun voitto Venäjälle.

Lähde: VV-Auto


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.