Mainos

Suomalaiset paljastavat: Tästä paikasta löytää aina seuraa yhdeksi yöksi

Joskus sitä haluaa vain pitää hauskaa – mutta mistä seuraa? Helmen lukijat kertovat, mistä ovat löytäneet seuralaisen yhdeksi yöksi.

Mistä saa seuraa yhdeksi yöksi? Helmi kysyi vinkkejä lukijoiltaan. Yli 3000 henkeä kävi paljastamassa iskupaikkansa! Lukijoista 58 prosenttia oli löytänyt seuraa baarista, kymmenen prosenttia taas kotibileistä. Yhdeksän prosenttia oli saanut seuraa netistä. Myös työpaikan bileistä, festareilta ja laivalta oli löytynyt sutinaa.

Mistä seuraa? Lue lukijoiden kertomuksia!

Jokainen löytää baarista seuraa

– No, eikös joka baarista löydy ihan jokaiselle varma nakki? Tätä tosin en suosittele kellekään, seksi kun harvemmin kahdelta känniääliöltä unelmien mukaan sujuu ja aamulla kovaa morkkista lisää vieressä kuorsaava ukko tuntematon. Aina olen luikkinut karkuun heti, kun seuraavana aamuna olen silmät auki saanut. Onneksi, kun olen aamuihminen, herään ennen muita. Hrrr, näitä aamuja ei enää koskaan!

– Tavallinen baari-ilta tanssiravintolassa. Me vain kohtasimme. Vietin ikimuistoisen yön hänen kanssaan, molemmat saimme mitä haimme. Vieläkin kun kohdataan, niin hymyillen moikataan – ja aikaa mennyt jo yli 10 vuotta.

– Olen kaunis nainen, joten seuran löytäminen on turhankin helppoa. Joka baarireissulta löydän miehen kainalooni, jos haluan.

– Silloin nuorena ja baarista. Suhteen luulimme kestävän vai yhden yö, mutta ei. Tapasimme uudelleen ja 16 vuotta suhde kesti. Avioon mentiin ja lapsi saatiin. Tapaamisvuosi oli 1979.

– Monestakin paikasta, mutta vastasin baarista, koska se taitaa olla se yleisin. "Kotibileet", festarit ja muut toimii ihan yhtä hyvin. Toki nyt ei ole enää moneen vuoteen tarvinnut moista harrastaa, koska oma mies löytyi rinnalle seinänaapurista ja kaikki sai alkunsa yhden yön jutusta.

Kirjastosta, työpaikalta, laivalta tai vaikka lehti-ilmoituksella!

– Kirjastosta löytyy aina.

– Aina sitä jotenkin on ollut huvittunut jutuista, että firman bileissä petetään kumppaneita. Ensimmäiset pikkujoulut kun tuli itsellä vastaan, olin itse se nainen joka "lainasi" jonkun poikaystävää. Kyllä hävetti ja huvitti seuraavana päivänä töissä.

– Laitoin tarkoituksella ilmoituksen miestenlehteen, jotta saisin varmasti vain seksiseuraa. En halunnut missään nimessä suhdetta. Sain elämäni parhaat kyydit monelta kaverilta ja olin tyytyväinen. Nyt olen parisuhteessa ollut jo monta vuotta ja välillä tuntuu, että tarvitsisin taas tuollaista buustia mitä silloin sain. Sillä pärjäsi monta vuotta eteenpäin. Toki pervojakin tielle silloin osui, mutta heille sanoin suoraan, että ei onnistu.

– Löysin terveyskeskuksen pihalta autojen parkkipaikalta autoni vierestä minusta kiinnostuneen miehen tullessani lääkärin vastaanotolta.

– Tapasin miehen entisellä kotikadullani musiikkifestareiden jälkimainingeissa. Hän oli tulossa baarista ja poltti tupakkaa taloni edessä ja pyysi mukaansa juomaan kaljaa parvekkeelleen.

– Laiva on paikka numero yksi. Railakasta biletystä koko yö, tietysti jatkot hytissä. Sitähän suurin osa laivalle menijöistä menee hakemaan.

– Ehdottomasti paras paikka löytää yhden yön seuraa on kaverin järjestämät kotibileet tai aloittelut. Siellä on kaverin kavereita ja parhaimmillaan kaveri voi kutsua jonkun kuuman uroksen sinne, ihan minua varten. Helpompi ottaa edes vähän tuttu yökylään kuin täysin tuntematon baarista!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.