Naiset kertovat: Tästä syystä kiltti mies on paras kumppani

Suomalaiset paljastivat Helmelle kiltin miehen parhaat puolet. Lue!

Onko kiltti mies tylsä nyhverö vai unelmakumppani? . Perusteluja löytyi monenlaisia: kiltti mies ottaa muut huomioon, ymmärtää ja tukee. Häneen voi luottaa, eikä hän hylkää.

Kiltti mies on ihana, koska...

– Kilttiin mieheen voi luottaa, hänen seurassaan uskallan olla oma itseni. Hänen kanssaan ei tarvitse pelätä ainaisia sydänsuruja.

– Kun on kokeillut ne "villit ja pahat pojat", niin osaa todellakin arvostaa sitä kilttiä miestä. Kyllähän pahan pojan kanssa on hauskaa, villiä, jännää, eikä aika takuulla käy pitkäksi, mutta ei sellaisen miehen kanssa voi elää.

– Oma aviomieheni on niin sanottu kiltti mies. Itse olen luonteeltani suhteellisen temperamenttinen ja haastava. Hän sopii minulle täydellisesti, koska jos mieheni olisi luonteeltaan samanlainen kuin minä, olisi suhteemme varsinaista vuoristorataa. Kiltti mies ottaa myös muut huomioon, mikä on mielestäni hyvin tärkeää.

– Minun piti ensin suudella muutamia sammakoita, ennen kuin löysin kumppanikseni kiltin ja kunnollisen miehen. Kiltti mies on mitä mainioin kumppani. Suhteemme on tasa-arvoinen ja molemmat kunnioittavat toisia parisuhteessamme. Kiltti mies osaa ottaa naisen huomioon. Ei enää ikinä renttumiehiä minulle, kiitos. Löysin tosirakkauden kiltistä ihanasta miehestä!

– Oma mieheni on kiltti ja ottaa huomioon minut tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä pätee myös ystäviini, esimerkiksi hän tarjoaa kaikille baarissa juoman tai lähtee oma-aloitteisesti muualle, jos huomaa, että nyt on tyttöjen ilta tulossa. Kiltteyttä ei kuitenkaan pidä missään tapauksessa sekoittaa tahdottomuuteen. Ja kyllä kilttikin mies osaa suuttua.

– Ainakin omani on täydellinen mies! Ulkoisesti hän on kiltti ja huomaavainen kaikkia kohtaan. Kohtelias herrasmies, tämä piirre minuun tekikin aluksi vaikutuksen: ensitreffeillä hän toi kukkia, availi ovet ja niin edelleen. Harvassa moiset nykyään! Ja vaikka ulkokuori onkin kiltti, niin ainakin tältä kiltiltä mieheltä löytyy myös se tuhmempi puoli.

– Miksi kukaan haluaisi ilkeää miestä? Eikä kiltti ole synonyymi tylsälle, sen olen oppinut omassa suhteessani.

– Kiltti mies on täydellinen kumppani, jos hän vain pystyy seisomaan omien sanojensa takana ja hänellä on terve itsetunto. Kiltin miehen kanssa on mahdollista rakentaa oikea elämä.


– Kiltti ei tarkoita tahdotonta tohvelisankaria, vaan parhaimmillaan muut huomioivaa, itsenäistä miestä, joka on sinut myös omien tarpeidensa kanssa. Kiltin ei tarvitse nostaa itsetuntoaan painamalla muita alas. Minun mieheni on juuri tällainen – eikä todellakaan mikään säälittävä vässykkä!

– Kiltteyden ei tarvitse tarkoittaa samaa, kuin kintereillä kuolaava koiranpentu. Kohtelias, huomaavainen ja sisimmältään kiltti mies on ainakin tämän naisen jo toteutunut unelma. Eipähän tarvitse valittaa, että mies kohtelee huonosti!

– Päässyt jo sen vaiheen ohi, jossa retkut olisivat jotenkin ihania reppanoita. Kiltit miehet ovat parasta seuraa, ei tarvitse pelätä, että milloin se on putkassa tai haastaa riitaa baarissa tai rahat on juotu. Voi kun jo yläasteikäisille tytöille painotettaisiin, että ei tarvitse ottaa sitä k***päisintä, vaan ansaitsevat parempaa.

– Ylipäätään kiltit ihmiset ovat maapallon eliittiä ja heitä pitäisi olla paljon enemmän.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja