Suomalaiset jälleen liekeissä KHL:n pudotuspeleissä! Maalivahti oli voimaton Juuso Hietasen vedon edessä – "Sorokin todella yritti"

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Vilttiketjussa puitiin Helsingin Jokereiden taivalta KHL:ssä.

Suomalaiset loistivat jääkiekon KHL:n pudotuspeleissä myös tiistaina, sillä Dynamo Moskovan Juuso Hietanen iski tyylikkään suoraan syötöstä. Osuma ei kuitenkaan riittänyt voittoon ja sarjan tasoitukseen asti.

Dynamo pelasi tiistaina neljättä kertaa KHL:n konferenssivälierissä moskovalaisen TsSKA:a vastaan. Suomalaisen Hietasen edustama Dynamo oli ennen iltaa sarjassa 1–2-tappioasemassa.

Puolustaja väläytteli tiistaina maalintekovoimaansa. Joukkuetoveri Ilja Nikulin toimitti kiekon hyökkäysalueen toiselta laidalta neljän TsSKA-pelurin välistä suoraan Hietasen lapaan.

Suomalainen odotti B-pisteen tuntumassa valmiina, eikä maalivahti Ilja Sorokin ehtinyt kiekon eteen. Hietanen pelaa neljättä kauttaan Dynamossa.

– Sorokin yritti, hän todella yritti, KHL twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

TsSKA nousi kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta ohi 2–1-voittoon. Joukkue johtaa välieräsarjaa nyt 3–1, kun jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Hyviä suomalaissuorituksia on KHL.n pudotuspeleissä riittänyt. Joonas Kemppainen teki maanantaina Salavat Julajev Ufan ja Avtomobilist Jekaterinburgin välisessä kohtaamisessa joukkueensa ratkaisumaalin jatkoerässä ja siirsi Ufan sarjan 2–1-johtoon.

Samassa joukkueessa pelaavat myös hyökkääjä Teemu Hartikainen ja maalivahti Juha Metsola. Hartikainen on 5+5 tehoillaan pudotuspelien kolmanneksi tehokkain pelaaja, Metsolalla on puolestaan kevään pelien paras torjuntaprosentti 96,4.

Hartikainen on neljänneksi, Kemppainen viidenneksi paras maalintekijä.

Klo 20.55: Päivitetty Dynamon ottelun lopputulos.

Lue myös:

    Uusimmat