Suomalaiset äänestivät: Hän on Linnan juhlien kuningatar!

Jenni Haukio valitiin ylivoimaisesti Linnan juhlien kuningattareksi!

AVAn äänestyksessä 4749 suomalaista antoi mielipiteensä siitä kuka on vuonna 2012 Linnan juhlien kuningatar. Suomalaiset pääsivät äänestämään kuka presidentinlinnan punaista mattoa pitkin kävellyt kaunotar valloitti heidät olemuksellaan. Katso äänestystulokset!

1. Jenni Haukio

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio sai ylivoimasen äänivyöryn Linnan juhlien kuningatar -äänestyksessä. Paola Suhosen siniseen iltapukuun pukeutunut Haukio keräsi yli 26 prosenttia äänistä ja häntä kehuttiin "säteileväksi", "luonnolliseksi" ja "edustavaksi".

"Jenni Haukio on Linnan juhlien 2012 kuningatar. Erittäin tyylikäs ja kaunis."

"Ehdottomasti kaunein Haukio. Olemuksellaan valloittava!"

"Kaunis nainen ulkonäöltään ja käytökseltään.Hän ei esittele rintavarustustaan ollakseen jotenkin seksikäs."

"Presidentin puoliso oli kaunein,muut kuin variksenpelättimiä."

"Jenni Haukio on ehdottomasti kaunein linnan juhlissa. Hänellä on erittäin sädehtivät ja kauniit silmät, kaunis hymy, kaunis vartalo, todella kaunis nainen "

"Jenni Haukio!Tyylikäs,asiallinen. ja kuvasi suomalaisuutta. Juuri Jennin oloinen asu!"

"Jenni Haukio. Ihanan luomu:) Ei ylistänyt itteään. Hyvä tyylikäs!"

"Jenni Haukio. Kaunis puku ja vei hienosti osansa, vaikka oli ensi kertaa suuressa roolissa."

"Tyylikäs, hienostunut. Sopii kauniille nuorelle naiselle!"

2. Jaana Pelkonen

Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen sai yli 11 prosentin äänipotin ja kehuja suloisesta olemuksestaan. Tällä kaunottarella oli suomalaisten mukaan kunnossa kaikki; valloittava olemus, kaunis puku ja hymy kohdillaan.

"Jaana Pelkosella oli kaikki kaunista; kasvot, hiukset, vartalo, puku, ryhti, iloinen ilme. Hän oli illan kuningatar."

"Jaana hurmaa olemuksellaan kaikki! Suloinen, hymyilevä ja valloittava."

"Jaana Pelkonen on aina vaan kaunis, vaikka säkki päällään. Puku ja kampaus olivat erittäin onnistuneet. Hienostunut. Vähempi on parempi."

"Jaanan puku oli upea ja sopi hänelle todella hyvin. Punainen oli intohimoinen ja kaunis väri!"

3. Laura Birn

Trendikäs Laura Brin, joka nähtiin tämän vuoden Linnan juhlissa huomiota herättävässä nahka-asussa sai yli 10 prosenttia annetuista äänistä. Vaalea näyttelijätär oli sonnustautunut Outi Pyyn suunnittelemaan kierrätysasuun ja hänen viilea kauneutensa häikäisi katsoja.

"Tästä sen näkee, että upea nainen voi pukeutua vaikka nahkatakkeihin :)"

"Hillitty, viileä ja vaalea. Täyskymppi suomalaisnaiseksi!"

"Laura on ihanan vaatimaton, mutta loistaa silti olemuksellaan. Puku olisi voinut olla värikkäämpi, mutta tämän naisen kauneutta ei millään lannisteta."

Perintöprinsessat

Ääniä keräsivät myös Satu Taiveaho, jota kehuttiin erittäin tyylikkästi. Katsojien mukaan hän osaa kantaa asunsa hienosti. Mikaela Wulffin rohkea puku oli myös suomalaisten mieleen. Hän keräsi ääniä ja sai kehuja kauneudestaan.

Laura Voutilaisen asua kutsuttiin "täysosumaksi" ja look oli äänestäjien mukaan harkittu loppuun asti. Kaija Koon valkoinen puku herätti ihastusta. Äänestäjien mukaan puku korosti tumman laulajan piirteitä hienosti.

Mari Ylipään punainen iltapuku hätkähdytti ja kaunotar oli katsojien mukaan kuin suoraan Hollywoodista. Silja Lehtisen herkkä, keltainen juhla-asu erottui värinsä puolesta ja huoliteltu tyyli sai ruusuja.

Satoja ääniä saivat myös Tuuli Petäjä-Siren, Aira Samulin, Laura Voutilainen ja Sofi Oksanen.Muista katsoa Linnan juhlien koostelähetys MTV3-kanavalla 7.12. klo 18. Lähetyksen juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Keijo Leppänen. Katso myös kaikki Linnan juhlat -videot Katsomossa!


AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja