Suomalaisen maailmanmestarin joukkue sortui katastrofaaliseen virheeseen – seuralta veikeä reaktio: ”Kuinka sinun viikkosi on sujunut?”

Lehigh Valley Phantomsin ja Charlotte Checkersin välisessä jääkiekon AHL-liigan ottelussa nähtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä erikoislaatuinen maali, jota etenkään Checkersin puolella ei muistella hyvällä.

Ottelu oli edennyt toisen erän viimeisille minuuteille tilanteessa 2–1, kun erotuomari nosti kätensä pystyyn Phantomsin jäähyn merkiksi. Mike Condon luisteli pois Checkersin maalilta, ja joukkue otti kuudennen kenttäpelaajan jäälle.

Sitten alkoi tapahtua. Hyökkääjä Max McCormick luisteli kiekon kanssa keskialueella, ja käänsi syötön takaisin omalle puolustusalueelleen. Huonoksi onneksi kukaan Checkersin pelaajista ei päässyt kiekkoon käsiksi, vaan se lipui suoraan Checkersin tyhjään maaliin.

Maali merkittiin lopulta valkovenäläishyökkääjä Maksim Sushkolle, joka oli viimeisin Phantomsin kiekkoon koskenut pelaaja.

Vaikka tilanne oli joukkueelle melkoisen nolo, jaksoi Checkersin sosiaalisen median tiimi ottaa ilon irti tapahtuneesta. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Teimme juuri vahingossa maalin itseämme vastaan. Syöttö taaksepäin siirretyn rangaistuksen aikana lipuu tyhjään maaliin. Tämä todella tapahtui juuri. Kuinka sinun viikkosi on sujunut?

Myös Phantoms reagoi tapahtuneeseen Twitterissä videon kanssa. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haamumaali (Phantom goal).

Phantoms voitti ottelun lopulta luvuin 5–3. Checkersin suomalaispuolustajalle Oliwer Kaskelle ilta oli synkkä. Maailmanmestaruutta viime keväänä juhlinut Kaski kirjasi tehotilastoonsa onnettoman lukeman -3. Lukema oli Checkersin heikoin.